Wij verzorgen:

 
Trouwfeesten

 

Alles mbt uw trouwfeest is te vinden bij All Entertainment! Met persoonlijk advies stellen wij alles in het werk om uw trouwfeest (of ander feest in de privé-sfeer, zoals verjaardag) te voorzien van het juiste entertainment. Wij hanteren een duidelijke en heldere werkwijze.
Hoe wij te werk gaan wordt onderaan duidelijk bij de uitleg van onze werkwijze.

All Entertainment specialiseert zich voornamelijk in coverbands en allround DJ’s.
Natuurlijk kunnen wij als erkend boekingskantoor elke denkbare artiest voor u boeken, afhankelijk van het te besteden budget.
Onze ervaring leert dat een goeie coverband in combinatie met een top DJ de garantie is voor een perfect trouwfeest!

All Entertainment levert service.
Als een band of artiest hoogst uitzonderlijk door overmacht niet kan optreden, dan zorgen wij altijd, in overleg met u, voor passende vervanging. Dus altijd muziek op uw feest!
Voor informatie over het het boeken of reserveren van huwelijksfeesten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met vragen kunt u steeds bellen naar +32 (0)473 80 38 26 (Arjan Postma)

 

Werkwijze (boeken of reserveren?)

 

All Entertainment hanteert een heldere en persoonlijke werkwijze. Vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat het evenement is afgelopen.

De eerste kennismaking kan telefonisch verlopen, via e-mail maar natuurlijk ook in levende lijve. Met uw wensen en bijzonderheden gaan wij aan de slag. Laat ons weten wat voor sfeer u wilt creëren en wij zoeken naar gepast entertainment, de juiste muziek en eventueel de gewenste aankleding.

Deze mogelijkheden worden overzichtelijk op een rijtje gezet in een vrijblijvende offerte. We werken snel en komen afspraken na. We onderhouden intensief contact dus u blijft op de hoogte.

Naar aanleiding van de offerte nemen we weer contact op. U kunt dan aanvullende wensen kenbaar maken. Het is aan te raden om dan ook de items waar u interesse in heeft in optie te laten zetten. Zo blijven die items beschikbaar voor u terwijl u de mogelijkheden afweegt. Opties blijven twee weken staan, daarna vervallen ze. Verlengen is meestal mogelijk.

Wanneer u definitieve keuzes heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat er een programma wordt samengesteld en de items worden vastgelegd.
Agenda

agenda »